Новини

 

Звітова пора Студентського самоврядування

15.12.2003
9 грудня в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбулася конференція Студентського парламенту, яку провели перший заступник Голови Дмитро Кулібаба, голова секретаріату Тетяна Павлова, представники юридичного відділу - Антон Шпирь та Володимир Сотніченко.

Порядок денний розпочався з розгляду звітів голів Студентських парламентів інститутів та факультетів Київського університету. Делегати конференції визнали звіти задовільними, а найкращим парламентом за якістю виконаної роботи – Інститут філології.

Наступним пунктом порядку денного був розгляд та прийняття Регламенту звітно-виборчої конференції студентів та аспірантів, що представляв Антон Шпирь. Делегати в свою чергу піднімали проблеми, які постають на рівні студентського самоврядування в університеті. Це безпосередньо стосується питань про визначення основних напрямків розвитку самоврядування, виконаної роботи, комітетів, в які повинні входити делегати, а найголовнішим - проведення конференції не менше двох разів на семестр, що було прийнято ще 16 травня 2003 року на другій звітно-виборчій конференції студентів та аспірантів.

Положення про Студентський парламент представив Володимир Сотніченко. Тридцять делегатів намагалися внести свої правки та подати пропозиції щодо деяких змін до преамбули Положення. Положення було прийнято і делегати сподіваються, що воно діятиме після затвердження трудовим колективом.


Наталія Годун,
ПРЕС-ЦЕНТР
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024