Новини

 

Акція «Студентський щоденник» триватиме до 19 грудня 2003 року

15.12.2003
Найчастіше, будь–які зміни в запланованому руйнують весь хід подій і призводить до непередбачуваних наслідків. Але інколи обставини самі складаються найкращим чином, незалежно від нашої волі. Так сталося і тепер. Акція розпочалася з прес–конференції, яка стартувала 12 грудня на факультеті соціології та психології, де навчається 720 студентів та 130 аспірантів.

Перенесена в актовий зал головного корпусу зустріч із журналістами співпала із святковим концертом на честь Дня студента факультету соціології та психології. Таким чином, студенти змогли отримати всю інформацію про акцію «Студентський щоденник» з перших рук.

На питання журналістів відповідали: декан факультету соціології та психології, професор Володимир Євтух, генеральний директор компанії «BCSA Україна» Тетяна Богаєва та голова правління АО «Альфа - Банк» Андрій Снєгірьов. Було зазначено, що у рамках акції заплановані майстер–класи, розіграш стипендій та конкурсний відбір студентів на стажування.

Протягом вечора всім студентам, що прийшли на концерт були презентовані сотні примірників студентських записників. «Студентський щоденник» містить інформацію про студентське життя, життя університету та корисні адреси організацій, агентств, електронні ресурси, інформацію для майбутніх науковців тощо.


Ярослава Доценко,
Студентка факультету соціології та психології
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024