Новини

 

Завершився перший тур VІІІ Чемпіонату КВН

10.12.2007
Остання гра І туру VІІІ Чемпіонату КВН відбулась в актовій залі головного корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка 7 грудня 2007 року.

Пережартувати одна одну намагались команди: геологічного факультету “Експедиція”, юридичного – “Вне закона”, географічного – “Планета”, Інституту філології “Схід-Захід” та об’єднана команда факультетів соціології і психології “Основний інстинкт”.

Під час першого конкурсу присутнім повідомили, що з’явилась нова горілка-пальонка “Музика”. Тобто помирати, так з музикою. Геологи знають всі тонкощі розцінок на таксі. Скажімо поїздка з столиці до Черкас коштує 120 грн.: 100 – по Києву, 20 – до Черкас. Крім того, команда володіє унікальним архівом дитячих малюнків українських знаменитостей. Юристи випередили всіх. Вони Новий рік уже зустріли. Хоча й з кактусом замість ялинки і не 31 грудня, а сьомого, проте – весело.

Під час “КВН-хокею” команди знаходили відповіді на зливу запитань від журі. Виявляється члени журі не можуть збагнути чому команди грають в квн-хокей без клюшок, а судді одягнені не в полосатий одяг. Хлопці з “Основного інстинкту” одразу заявили, що з клюшкою в їхній команді все гаразд, у них Настя є. Вболівальників цікавило інше: чим відрізняється блондинка від блондинки, навіщо кросівкам язик, тощо.

За оцінками журі найкраще виступила команда “Основний інстинкт”, набравши за два конкурси 27 балів. Результат геологів – 20, 6 бала; географів – 18, 2 бала; філологів – 17, 2 бала; юристів – 16,8 бала.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024