Новини

 

«Це КВН, а де жарти?»

05.12.2007
Команда біологічного факультету «К. На біс»

Четвертого грудня в актовій залі Червоного корпусу Київського університету відбулася друга гра VIII загальноуніверситетського чемпіонату КВН.

Цього вечора на сцені змагалися команди біологічного факультету “К. На біс”, хімічного «Новий елемент», радіофізики «96/4», Інституту регіонального управління підприємництва екологічного менеджменту і туризму «Аборигени” та Інституту міжнародних відносин «Ескімоси».

Тема гри називалася «Літній відпочинок». Першою вийшла на сцену команда біологічного факультету “К. На біс”. Вона запропонувала подивилися їхній власний канал «К.Н. біс ТВ», в якому є найрізноманітніші програми від патріотичних телепередач до історичних фільмів про часи Цезаря та Цицерона. Команду «Ескімоси» найбільше хвилювало питання: «Чи існує КВН у КІМО?». Як виявилось в КІМО існує тільки «мажорний» КВН, який «ескімоси» і продемонстрували.
what is a cash advance

Цікавим був виступ радіофізиків «96/4», які запропонували студентам платити стипендію жартами. А хіміки довго жартували про інфузорії-туфельки та «мудрі» зуби. Але найвище у першому конкурсі журі оцінило виступ команди Інституту регіонального управління підприємництва екологічного менеджменту і туризму «Аборигени” – 20 балів. Радіофізики отримали – 19, хіміки – 16, а КІМО та біологи по 14 балів.

У другому конкурсі під назвою «КВН-хокей» команди відповідали на питання своїх суперників, журі та глядачів. У результаті гри кращою стала команда «Аборигени», вона набрала 23,6 балів, радіофізики отримали 22, 6 бала, «Новий елемент» - 22, «Ескімоси» - 18,8, а біологи – 17, 6 бала.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024