Новини

 

Про формування та роботу виборчого штабу розмірковують майбутні політологи

10.12.2003
5 грудня 2003 року на філософському факультеті пройшла науково-практична конференція “Формування та робота виборчого штабу”, яка зібрала широке коло молодих політологів з різних вузів Києва для ознайомлення з процесами формування виборчого штабу та основними напрямками його роботи.

“Головне для політолога – це вміння думати”, - так розпочав свій виступ гість конференції народний депутат України Володимир Сікович, який розповів присутнім про механізм виборів та роль політичних партій в державі. Відомий політичний діяч Микола Княжицький детально розкрив методи передвиборчої боротьби, якими повинен керуватись кандидат в народні депутати.

На конференції розглядалися питання про сутність виборчого штабу, місце і роль у виборчій кампанії; про кількісний склад працівників штабу та їх функції; вирішенням яких питань має займатися новостворений штаб на початку своєї діяльності та з якими проблемами, зазвичай, він може зіткнутися в процесі роботи; про прийоми, стратегії і тактики передвиборчої боротьби.

Заторкнувши актуальні питання сьогодення, конференція допомогла майбутнім політологам правильно зорієнтуватися у сучасній політичній ситуації в Україні, зробити власні висновки та прогнози на майбутні президентські вибори.

Наталія Коротенко,
Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024