Новини

 

І знову КВН…

30.11.2007
Перша гра VIII загальноуніверситетського чемпіонату КВН відбулась в актовій залі головного корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка 29 листопада 2007 року.

Протягом двох конкурсів три команди: філософського факультету “Друга зміна”, економічного факультету “З перцем” та команда з Чернівців “Де Люкс” намагались довести свою гостроту гумору. Комусь це вдавалось краще, комусь – гірше. Проте, кожна команда мала своїх вболівальників, котрі всі їхні жарти підтримували або гучним сміхом, або оплесками.

В першому конкурсі, один з чернівчан зізнався, що його бабуся соки “Біола” з дідуся вижимає. Також, після кількох жартів про “Мобілича” всім присутнім стало зрозуміло хто проплатив хлопцям з “Де Люкс” дорогу до столиці.

У другому конкурсі додали грі перцю економісти. Хлопці розгадали секрет зникнення світла в головному корпусі університету. Виявляється воно (світло) не гасне, не зникає, а в холодильнику ховається.

Крім того, під час другого конкурсу, всі команди сушили голови над глобальними запитаннями: У чому загадка українського футболу? Чому журі необ’єктивне?

За оцінками журі кращою була “Друга зміна” – 19 балів. “З перцем” і “Де Люкс” отримали від журі по 18 балів.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024