Новини

 

Міжнародна акція "Студентський щоденник"

09.12.2003
Державний комітет України у справах сім'ї та молоді, Київський національний університет ім. Тараса Шевченка та компанія "Бі Ес Сі Ей Україна" розпочинають реалізацію унікальної міжнародної акції у місті Києві –
«Студентський щоденник»

ПРЕС-РЕЛІЗ


Проведення акції заплановано в період з 12.12.03 по 19.12.03. Акція зорієнтована на одну з найбільш активних і прогресивних аудиторій – столичну студентську молодь. В ній приймуть участь 10 000 студентів найбільшого Вузу України - Київськиго національного університету імені Тараса Шевченка.

Символічним є той факт, що акція буде реалізовуватися за підтримки ректора Київського національного університету ім. Тараса Шевченка академіка НАН України Віктора Васильовича Скопенка одночасно із святкуванням 170-річчя зі дня заснування славетного Вузу.

Вперше акцію буде проведено на факультеті соціології та психології, де навчається біля 720 студентів і понад 130 аспірантів. Захід розпочнеться прес-конференцією, яка відбудеться 12 грудня о 16:30 в актовій залі університету (вул. Володимирська, 60,). По закінченню – роздача “Студентських щоденників” студентам факультету соціології та психології. Акцію завершить святковий концерт за підтримки Культурно-мистецького центру Київського університету.

Реалізація акції "Студентський щоденник" зумовлена необхідністю донесення соціально значимої інформації до студентства стосовно міжнародного освітнього співробітництва та розширення інформаційних зв’язків. Головною особливістю акції буде проведення профільних майстер-класів для студентів із залученням ведучих спеціалістів в області юриспруденції та фінансів, а також вручення стипендій.

Варто зазначити, що акція "Студентський щоденник" є складовою міжнародної освітньої програми "Планета студентів", яка традиційно реалізовується компанією Bounty SCA Worldwide протягом 25 років більш ніж у 15 країнах світу: Бельгія, Франція, Німеччина, Швейцарія, Іспанія, Великобританія, Росія та інші.

Серед країн СНД програму "Планета студентів" було здійснено російським представництвом Bounty SCA Worldwide у 1997 році у 28 містах. Учасниками програми стало приблизно 1.350.000 студентів у 200 російських Вузах.

В Україні програма "Планета студентів" здійснюється компанією "Бі Ес Сі Ей Україна", яка має успішний досвід у проведенні подібних акцій. Зокрема, у березні 2002 року компанією було проведено подібну акцію серед студентів Київського національного технічного університету. Завдяки програмі 15000 студентів отримали безкоштовно студентський щоденник, який включав всю актуальну для студентів інформацію (напр., телефони та адреси спортивних, розважальних закладів, студентських організацій, кадрових агентств; умов отримання стипендій і т.п.).

Окрім програми "Планета студентів", компанія “Бі Ес Сі Ей Україна” реалізовує такі перспективні програми, як “Картка немовляти” та школа майбутніх матерів "Bounty School".

Враховуючи соціальну значимість діяльності компанії, всі програми реалізовуються за підтримки таких державних організацій, як Державний комітет України з питань сім'ї та молоді, Міністерство охорони здоров'я України, Державний центр соціальних служб для молоді, Інститут гігієни і медичної екології ім. О.М. Марзєєва, Інститут педіатрії акушерства та гінекології.

Акредитація журналістів на прес-конференцію та довідки за
телефонами: 239-34-66, 201-14-22

ПРЕС-ЦЕНТР
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024