Новини

 

Науково-практична конференція "Українська діаспора в Росії: стан, проблеми, перспективи", 22 грудня 2003 р., м. Київ

05.12.2003
Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі науково-практичної конференції “Українська діаспора в Росії: стан, проблеми, перспективи”, яка відбудеться 22 грудня 2003 року в Конференц-залі Товариства “Знання” України (м. Київ, вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 57/3).
Реєстрація учасників з 9:00. Початок роботи о 10:00.

Основні теми для обговорення:
1. Формування української діаспори у Росії: історичний, економічний, соціально-політичний аспект.
2. Особливості культурно-освітнього і духовного розвитку українства Російської Федерації.
3. Стан і перспективи самоврядності українства Росії та особливості стосунків українських організацій з держструктурами РФ.
4. Проблеми й перспективи зв’язків України з українцями Російської Федерації (про наслідки експедицій УВКР теренами Росії).

Просимо повідомити до 16 грудня 2003 року про Ваш намір виступити на конференції і надіслати заявку-анкету, тему доповіді та пропозиції до ухвали конференції в друкованій або електронній формі. Матеріали для друку приймаються до 26 грудня 2003 року.

Секретаріат УВКР
вул Горького, 3б, м. Київ, 01004
e-mail: uvkr@iptelecom.net.ua
т/ф.: + (38044) 227-22-41


Оргкомітет


Правила оформлення матеріалів

Матеріали доповідей обсягом від двох сторі-нок до 0,5 друкованого аркуша мають бути наді-слані у друкованій та електронній формах до Оргкомітету не пізніше 26 грудня 2003 р. Текст має бути набраним в редакторі Microsoft Word українською мовою (формат rtf або doc). Назва файлу має містити початкові букви прізвища першого автора латиницею (не більше 8 букв). Формат А4, всі поля – 2 см, шрифт Times New Roman Cyr, кегль 14 пт, без виділення “жирным” чи “курсивом”, символи з гарнітури Symbol, текст неформатований, без абзаців і переносів, інтервал одинарний, абзаци розділяти рядком.

Цитована література оформлюється за правилами ВАК. Таблиці (формат “Сетка 1”) відокремлюються зверху і знизу від основного тексту рядками.

Зразок

Шиян Н.Н.1, Назарчук Ю.С.2, Немерцалов В.В.3

НАЗВА

1Институт соціальних досліджень
2НПУ ім. М. Драгоманова

Текст … Текст… Текст…

Література

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024