Новини

 

Святійший Патріарх благословив майбутніх філологів на навчання

03.09.2007
Більше 600 абітурієнтів уже на правах студентів-першокурсників Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка 31 серпня 2007 року зібрались в актовій залі головного корпусу, щоб в урочистій атмосфері відсвяткувати День першокурсника.

Свято розпочалось під звуки Гімну України. Директор Інституту філології Григорій Семенюк першим привітав новоприбуле, молоде покоління філологічної родини. Він побажав першокурсникам успіхів у навчанні і зазначив, що знання мов в наш час високо цінується.

Перший курс студенти-філологи, якщо матимуть бажання вчитися, обов’язково закінчать успішно, адже розпочинають своє навчання з благословення Патрiарха Київського i всiєї Руси-України Філарета. Святійший Патріарх, звертаючись до молодого покоління, наголосив на тому, що здобуваючи знання, не потрібно забувати зберігати в серці любов до Бога, ближнього, держави.

Серед почесних гостей свята були поет Петро Осадчук, директор видавництва “А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА” Іван Малкович, телеведучий Юрій Макаров, другий секретар посольства Республіки Туреччина в Україні Осгюр Арслан, представник МВС України Микола Скуратівський.

Завітала на урочистості до філологів й Руслана Лижичко. Після численних побажань першокурсникам співачка подарувала директору Інституту філології ікону та заспівала “Многая літа”.


Ганна Кобевко, студентка І курсу Інституту філології
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024